Пътна помощ Варна

Можем да бъде вашият доверен помощник, когато автомобилът ви е претърпял авария или някакъв инцидент.
Дори да се грижим за автомобила си по възможно най-добрия начин, извършвайки годишния технически преглед и периодичната диагностика, пак е възможно нещо да се повреди по колата. Докато сме на път, тя може да откаже да се движи, което да породи нуждата от ремонт. Случва се, разбира се, да претърпим и пътен инцидент. Това са все стресиращи ситуации, в които ще реагираме много по-добре, ако разполагаме с телефонен номер на надеждна пътна помощ с репатрак във Варна. Тази услуга може да бъде ползвана в изключително много и различни моменти. Когато спукаме гума или сме останали без гориво, при друг вид механични повреди и технически проблеми, които ще ни възпрепятстват да продължим спокойно пътя си. Експертите от пътна помощ Тик-Так-Транс Варна ще ви окажат необходимото съдействие, а когато не е възможно аварията да се отстрани на момента, извозването на автомобила от мястото на инцидента ще се осъществи с репатрак.

Какво получават клиентите от Варна

Това, което осигуряваме чрез услугата пътна помощ, е свързано със спокойствието и сигурността на пътя. Така във всеки един момент, ако нещо се случи с колата ви, ще има на кого да се обадите за съдействие. Разполагаме със специализирано оборудване (репатрак), за да бъде автомобилът транспортиран безопасно до сервиза. Там се извършва обстойна диагностика и преглед, за да се установят повредите и да се направи качествен ремонт. Предлагаме изключително достъпна цената за този вид услуга във Варна. В случай, че се намирате извън зоната, която се обслужва от пътната помощ, ще се наложи да платите всеки допълнителен километър превоз с репатрака. Това няма да натовари бюджета ви прекалено много, като се има предвид удобството и спокойствието които ви дава услугата. Имате възможност да подадете сигнал на дежурен телефон 24/7.

Какви са предимствата, предлагани от нас

При непредвиден проблем с автомобила, който може да ви споходи на пътя, основното което бихте желали, е намесата на техниците да бъде бърза. Точно тук се намесваме ние, като осигуряваме денонощна пътна помощ и репатрак, за да не се притеснявате, че колата ви ще остане някъде на шосето в близост до Варна. Ето и някои от предимствата, които ще насочат вниманието ви именно към нас:
Смяна на спукана гума
не всеки от нас се справя добре с този ремонт. Най-вече дамите, които предпочитат специалист да се заеме със смяната на гумата;
Доставка на различни части и консумативи
служителите ни могат да ви помогнат и като ви донесат бензин, масло или някаква повредена част, която лесно може да бъде заменена на място;
Извозване на колата до сервиза
в случай на повреда или инцидент искаме колкото се може по бързо да бъде извършен подробен преглед и да се започне ремонт, за да имаме отново изправно превозно средство;
Конкурентна цена
изборът на пътна помощ от Тик-Так-Транс Варна е правилна и интелигентна инвестиция, която дава нужното спокойствие във всеки един момент от шофирането. Техниците ни могат да се опитат да отстранят проблема на място или да откарат автомобила с репатрак срещу достъпна цена.
Няма как да знаете в каква ситуация ще попаднете, докато шофирате, както и дали няма да ви потрябва репатрак. Предвидливо е да разполагате с номера на пътна помощ във Варна, ако сте от града или ще останете тук известно време. Ние от Тик-Так-Транс сме насреща!

Защо да се доверите точно на нас

Когато автомобилът ви е претърпял авария или сте участник в ПТП, ние от Тик-Так-Транс ще се отзовем възможно най-бързо, за да ви окажем пълно съдействие. Нашата пътна помощ и репатракът ще се погрижат за автомобила. Той трябва да стигне до автосервиза, където техниците ще направят диагностика и ще го върнат отново в движение след качествен и обстоен ремонт. Доверете ни се, защото разполагаме с екип от професионалисти, чиято цел е да останете доволни и да шофирате отново спокойно по улиците на Варна. Цените ни са достъпни и конкурентни, затова си заслужава да използвате точно нашата услуга.