Коли под наем Варна

Ние сме сигурният партньор, от който да вземете под наем разнообразни марки и модели коли. Тук получавате професионална консултация и много изгодни цени.
В днешно време повечето хора са постоянно в движение и съответно имат нужда от автомобил. В големи градове като Варна това вече не е лукс, а необходимост. Има обаче непредвидени обстоятелства, когато личното ни превозно средство не е в изправност и тогава се налага да решим дали да използваме рент а кар услуга или да се качим на градския транспорт. Ако изберем фирма за наем на автомобили от Варна, ще си гарантираме мобилност, докато ремонтираме собствената си кола. Градският транспорт е евтин и удобен, но е важно да се следят постоянно разписанията, а и понякога е доста препълнено и неуютно. Много по-добре ще се чувстваме в една хубава лека кола в добро техническо състояние. Нашата компания е доказана в областта, защото цените ни са изключително достъпни, а разнообразието от марки и модели автомобили в автопарка e голямо.

Защо да наемем кола под наем във Варна

Нормално е първо да мислим за собственото си удобство. Ако изберем наем на рент а кар във Варна, няма да се наложи да се съобразяваме с климатичните условия, както и с графика на различните автобуси. Имаме възможност да паркираме колата където пожелаем, а това ще ни даде повече комфорт и ще ни спести време. Всеки решава сам за себе си кой вариант да избере, но като цяло разумните и практични хора предпочитат наема на рент а кар. Варна е голям град и наличието на автомобил, с който да се придвижваме, е от огромно значение. Никой не обича да закъснява за срещи и ангажименти, но ако сме с градския транспорт, това е напълно възможно. Спокойствието, което ни дава колата, не може да бъде сравнено с нещо друго, а предлаганите марки, налични в рент а кар Варна, са изгодни и много практични.

На кое да обърнем внимание при избора на кола под наем

Обикновено добрите фирми за рент а кар имат офиси в големите градове като Варна. Те се намират в близост до летища или ЖП гари, като наличните модели са много разнообразни. Добре е да знаем дали ще използваме автомобила сами или ще возим повече хора. Това ще определи вида на превозното средство, което да изберем да вземем под наем. В единия случай ни трябва малка и маневрена кола, а в другия може би комби. Ще споделим няколко конкретни препоръки:
Лесно ли е да поръчаме
Подобна услуга лесно ще бъде избрана и капарирана по интернет. Минимумът за наем на автомобил е 24 часа. Преценете според ангажиментите си за какъв период ще ви е нужен рент а кар;
Как да сме спокойни за техническото състояние на превозното средство
Изготвя се приемно-предавателен протокол, в който много подробно се описват всички техническите характеристики и актуалното състояние на автомобила. Най-добре е да изберем такъв с по-малко километри пробег, за да си гарантираме спокойствие, докато шофираме;
Как става плащането
За да бъдат избегнати злоупотреби и кражби, плащането става чрез дебитна или кредитна карта. Да платим кола под наем във Варна е удобно и лесно;
Има ли застраховка
Разбира се, трябва да присъства “ Застраховка гражданска отговорност“. Има още и пътна такса за цялата страна. Съществуват и допълнителни застраховки, които компаниите предлагат, и е въпрос на лична преценка дали ще ги изберем.
Това е една малка част от нещата, които е добре да вземем под внимание, избирайки рент а кар.

Причини да ни се доверите

Хубаво е да попаднеш на коректен партньор, при който да откриеш правилния автомобил рент а кар. Ние доказахме във времето, че предлагаме изгодни и гъвкави условия, за да останете доволни и с удоволствие да се връщате при нас отново. Многото доволни клиенти говорят добре за репутацията ни, а днес сме вече изключително познати и във Варна. Ако имате някакви въпроси, се свържете с представител на фирмата ни за рент а кар – той с удоволствие ще ви отговори и ще уточни с вас различните детайли по сделката. Правим всичко в услуга на клиента и това той да се възползва максимално от удобството, което му дава наема на кола.